Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου

(+30) 28410 83009 easylasithi@gmail.com

Παροχή εκπτωσης από τα Φροντιστήρια ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Αγίου Νικολάου

Παραθέτεται  η επιστολή για την παροχή έκπτωσης από τα φροντιστήρια ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Αγίου Νικολάου

 

Αγαπητοί,

 

Επικοινωνούμε μαζί σας θέλοντας να σας ενημερώσουμε για την έκπτωση που παρέχει το Κέντρο ξένων Γλωσσών Ευρωγνώση Αγίου Νικολάου στον κλάδο των σωμάτων ασφαλείας (Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική), τόσο σε παιδικά προγράμματα όσο και σε προγράμματα ενηλίκων.

 

 Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Αγίου Νικολάου από το Σεπτέμβριο του 2014, συνεχίζει τη λειτουργία της με νέα διευθύντρια την Κα.Εύη Μαραυγάκη – Κουλεντάκη.

 

Στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ τα παιδιά μπορούν να διδαχθούν μια ευρωπαϊκή γλώσσα, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον όπου οι καθηγητές είναι πάντα παρόντες και διαθέσιμοι να προσφέρουν συμβουλές και καθοδήγηση. Σκοπός μας είναι τα παιδιά να χρησιμοποιούν τη γλώσσα που διδάσκονται σαν μητρική τους και φυσικά η επιτυχία στις εξετάσεις.

 

Ο όμιλος ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ με 29 χρόνια εμπειρία , 29 χρόνια αξιοπιστία  και  πρωτοπορία , 29 χρόνια διεθνές κύρος, η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ μας, αποτελεί την πρώτη επιλογή όσον αφορά στην εκμάθηση ξένων γλωσσών. Κορυφαία προτεραιότητα είναι να  επενδύουμε σε καινοτομίες και να δίνουμε την ευκαιρία στους μαθητές μας, χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες, να απολαμβάνουν  μια μοναδική εμπειρία μάθησης.

 

Η δική μας προσωπική εμπειρία από το χώρο της εκπαίδευσης είναι σημαντική και μεγάλη. Θέλοντας να  γνωρίσετε το νέο χώρο μας, το νέο έμψυχο δυναμικό της σχολής μας, τις αλλαγές και τις προσθήκες στο σύστημα εκπαίδευσης ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ και κατανοώντας τις δυσκολίες της περιόδου που διανύουμε σας προσφέρουμε :

ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ

για τους εργαζόμενους των σωμάτων Ασφαλείας

& τις οικογένειες τους…

κατά  30% για προγράμματα Αγγλικής Γλώσσας και κατά 20% στην Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική Γλώσσα

 

Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν για τα ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ και για

τη Νέα Ακαδημαϊκή χρονιά 2018-2019 (έναρξη μαθημάτων: Δευτέρα 17/09/2018)

καθώς και σε αποκλειστικότητα για την ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Αγίου Νικολάου.

 

Περιμένουμε να σας δούμε από κοντά στο κέντρο μας, να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματά μας.

 

 

Με εκτίμηση,

Εύη Μαραυγάκη – Κουλεντάκη