Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου

(+30) 28410 83009 easylasithi@gmail.com

Συνάντηση με το Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Λασιθίου κ. ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗ


ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 67

Άγιος Νικόλαος, 20 Ιουνίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τις προηγούμενες μέρες επισκέφτηκε στον Άγιο Νικόλαο το γραφείο της Ένωση μας ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Λασιθίου κ. ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗΣ Εμμανουήλ και συναντήθηκε με τον  Πρόεδρο ΚΑΡΤΣΑΚΗ Γεώργιο και τον Γενικό Γραμματέα ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ Μιχαήλ.

Στην συνάντηση που έγινε, συζητήθηκε το πρόβλημα της σοβαρής έλλειψης αστυνομικού προσωπικού στις υπηρεσίες της Δ.Α. Λασιθίου, την έλλειψη σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και την αναγκαιότητα μεταστέγασης των Αστυνομικών υπηρεσιών Αγίου Νικολάου, Σητείας και Οροπεδίου. Δόθηκε έμφαση ότι αν το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας δεν ενισχύσει με επιπλέον Αστυνομικούς την Διεύθυνση μας, δεν θα είναι δυνατή η στελέχωση για την επαναλειτουργία του Α.Τ. Νεάπολης. Επίσης συζητήθηκε ότι οι Αστυνομικοί της Χώρας μας στην περίοδο των μέτρων για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του COVID-19, στάθηκαν για άλλη μία φορά στο ύψος τον περιστάσεων πλην όμως η πολιτεία μέχρι στιγμής δεν τους το έχει εμπράκτως αναγνωρίσει όπως έκανε σε εργαζομένους άλλων κλάδων .

Ο κ. Βουλευτής άκουσε με ενδιαφέρον τα προβλήματα που του τέθηκαν και τις θέσεις τις Ένωσης και δήλωσε την πρόθεση του να βοηθήσει, μεταφέροντας και αναδεικνύοντας αρμοδίως όλα τα ζητήματα που του τέθηκαν.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ. Ν. Λασιθίου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γεώργιος Χ. ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μιχαήλ Κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ