Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου

(+30) 28410 83009 easylasithi@gmail.com

Συνελήφθησαν, δεκατρία (13) άτομα για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια, στο Ηράκλειο

Κατασχέθηκε, χρηpokerματικό ποσό το οποίο ξεπερνά τις 14.000 ευρώ

 

 

 

 

Συνελήφθησαν, χθες (03.11.2016) μεταμεσονύκτιες ώρες, στο Ηράκλειο, δεκατρείς (13) ημεδαποί ηλικίας από 29 έως 65 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, χθες (03.11.2016) μεταμεσονύκτιες ώρες, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα  «καφενείο», συνιδιοκτησίας 42χρονου και 37χρονου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι οι δύο ιδιοκτήτες του καταστήματος είχαν επιτρέψει και συνέδραμαν σε δέκα ημεδαπούς (θαμώνες του καταστήματος), τη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των πεσών (ζάρια), οι οποίοι και συνελήφθησαν. Επιπλέον, συνελήφθη ακόμη ένα άτομο ως εργαζόμενος του καταστήματος.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ζευγάρι κύβοι-ζάρια, ένα τηλεχειριστήριο και το χρηματικό ποσό των 14.130 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου.

Επιπλέον κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι το κατάστημα στερείται την απαιτούμενη από το Νόμο Άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *