Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου

(+30) 28410 83009 EasiLasithi@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 36 / 2017                                Άγιος Νικόλαος, 26 Απριλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη, 26/04/2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής, με τον δήμαρχο Ιεράπετρας κ. ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗ Θεοδόσιο και του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου ΝΤΑΡΑΡΑ Ηλία, στα γραφεία του Δήμου στην Ιεράπετρα.
Στην συνάντηση που έγινε, τον ενημερώσαμε για την σοβαρή έλλειψη προσωπικού των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας και την προσπάθεια από μέρος μας, για την ενίσχυση τους, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στην δύσκολη αποστολή τους. Ακόμα του θέσαμε το πρόβλημα του κτιρίου στο οποίο στεγάζονται οι ανωτέρω Υπηρεσίες και ειδικότερα του γραφείου του Αξιωματικού Υπηρεσίας του Α.Τ, το οποίο χρήζει άμεσης συντήρησης και ανακαίνισης.
Ο κ. δήμαρχος δήλωσε ότι συμφωνεί με τις θέσεις μας και θα είναι αρωγός στην προσπάθεια μας, για την άμεση ενίσχυση του Νομού μας με αστυνομικό προσωπικό, ώστε να εξαλειφθεί το πρόβλημα της λειψανδρίας που μαστίζει της Υπηρεσίες του Νομού μας. Επίσης μας ενημέρωσε ότι ο Δήμος Ιεράπετρας θα συμβάλλει στην διαμόρφωση του χώρου για την στέγαση του νέου Αστυνομικού Σταθμού στον Μακρύ Γιαλό. Όσον αφορά το κτίριο των συστεγαζόμενων Αστυνομικών Υπηρεσιών της Ιεράπετρας, μας δήλωσε την πρόθεση του ο Δήμος να βοηθήσει στην συντήρηση του, ώστε να πληρεί όσο το δυνατό, τις απαραίτητες προδιαγραφές για την εξυπηρέτηση των πολίτων αλλά και την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας του αστυνομικού προσωπικού.
​Τέλος ευχαριστήσαμε τον κ. Δήμαρχο για την μέχρι τώρα έμπρακτη υποστήριξη του στα προβλήματα των Αστυνομικών του Νομού μας.

Για το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Α.Υ.Ν. Λασιθίου

Ο  Πρόεδρος

Γεώργιος  Χ.  ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ

Ο  Γενικός Γραμματέας

Μιχαήλ Κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ