Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου

(+30) 28410 83009 easylasithi@gmail.com

Δελτίο τύπου δημιουργίας Αστυνομικού Μεγάρου στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου

Άγιος Νικόλαος, 18 Ιουνίου 2018

Σας γνωρίζουμε πως την Παρασκευή 15-06-2018 και ώρα 16:00, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο, συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ Σταύρο, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Λασιθίου Α/Υ΄ κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ Εμμανουήλ, του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. ΚΛΩΝΤΖΑ Εμμανουήλ, του Προέδρου του ΒΙΟΠΑ Αγίου Νικολάου κ. ΒΑΡΔΑ Ιωάννη,  του Προέδρου ΚΑΡΤΣΑΚΗ Γεωργίου και του Γενικού Γραμματέα ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ Μιχαήλ της Ένωσής μας.

Μέσα σε κλίμα αμοιβαίας συμπάθειας και συνεργασίας, τέθηκαν στον κ. Περιφερειάρχη την αναγκαιότητα δημιουργίας Αστυνομικού Μεγάρου στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, που σκοπό έχει την στέγαση όλων τον Αστυνομικών υπηρεσιών του Αγίου Νικολάου, σε ένα κτίριο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που προβλέπονται από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας,  που πέρα από την  εξοικονόμηση δημοσίων πόρων, έχει την εξασφάλιση αστυνομικού προσωπικού το οποίο κάλλιστα μπορεί να διατεθεί στις ανάγκες αστυνόμευσης της περιοχής αλλά και την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας. Επίσης του ζητήσαμε ως Ένωση το θέμα οικονομικής ενίσχυσης για την αγορά και κάλυψη βασικών ελλείψεων σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και άλλων αναγκών του Αστυνομικού Προσωπικού της Δ/νσης Αστυνομίας Λασιθίου.

Ο κ. Περιφερειάρχης, αφού άκουσε με προσοχή τα όσα τους τέθηκαν, δήλωσε ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα είναι αρωγός στην προσπάθεια μας και θα βοηθήσει σε οποιαδήποτε διαδικασία της αναλογεί, για την δημιουργία του Αστυνομικού Μεγάρου στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου. Τέλος θα εξετάσει για το αίτημα μας για την χορήγηση χρηματικού ποσού για την κάλυψη των αναγκών μας σε υλικοτεχνικού και άλλου εξοπλισμού.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ. Ν. Λασιθίου

Ο Πρόεδρος

 

Γεώργιος Χ. ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ

Ο Γενικός Γραμματέας

 

Μιχαήλ Κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ